Η επιχείρηση ΠΙΡΟΣΚΙ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ είναι μια οικογενειακή  επιχείρηση με ρίζες που μας πηγαίνουν πολλά χρόνια πίσω στο 1948. Για περισσότερα από 70 χρόνια η μοναδική συνταγή μας περνάει από τους γονείς στα παιδιά. Διαδοχικά τρείς γενεές παράγουν, συντηρούν την ποιότητα και εξελίσσουν συνεχώς το Προϊόν.  Ιστορικά αναφέρουμε ότι η γιαγιά του σημερινού ιδιοκτήτη Μιχάλη Γεωργίτση, πρόσφυγας από την Οδυσσό, είναι εκείνη που, για βιοποριστικούς τότε λόγους, παρήγαγε το συγκεκριμένο προϊόν για πρώτη φορά στον τόπο μας.

    Η επιχείρηση με την σημερινή της μορφή Παράγει την μεγαλύτερη ποικιλία σε Πιροσκί ατομικά αλλά και Πιροσκί μπουκίτσες. Στην καθημερινή παραγωγή μας έχουν προστεθεί και προϊόντα Σφολιάτας, Σαλάτες, Club sandwich, Burgers κ.α.

    Η συνεργασία μας με μία από τις καλύτερες εταιρίες στο χώρο του καφέ, έχει σαν αποτέλεσμα να προσφέρουμε Ποιοτικό καφέ στον πελάτη.

    Οι πρώτες μας ύλες, από τα υλικά συσκευασίας μέχρι και τα υλικά παραγωγής των προϊόντων μας, είναι προσεκτικά διαλεγμένες και μόνο από πιστοποιημένους προμηθευτές.

    Η έννοια «φρέσκο προϊόν» εφαρμόζεται με όλη της την σημασιολογία στο κατάστημα μας.  Όλα μας τα προϊόντα είναι Χειροποίητα και Παράγονται  Καθημερινά  παράλληλα με τη διάθεση τους (από τη παραγωγή στη κατανάλωση δηλαδή). Καθημερινά στο τέλος της ημέρας ότι δεν έχει καταναλωθεί μοιράζεται σε άπορες οικογένειες της γειτονιάς αλλά και στο προσωπικό.

    Τηρούνται όλοι οι ενδεδειγμένοι κανόνες ασφάλειας και υγιεινής στην Παραγωγή  στην Διάθεση και Διανομή των προϊόντων μας. Από το προσωπικό παραγωγής έως και το προσωπικό καθαριότητας όλοι έχουν την κατάλληλη κατάρτιση και πιστοποίηση από τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων που απαιτεί η ανάλογη θέση. Στην επιχείρηση ακολουθούνται όλες οι ενδεδειγμένες πρακτικές για την Παραγωγή,  Πώληση και Διανομή Ασφαλών Τροφίμων.

    Με σεβασμό στο περιβάλλον και πολύ πριν περιοριστεί δια νόμου η αλόγιστη χρήση πλαστικού, χρησιμοποιήσαμε πλήρως ανακυκλώσιμες πλαστικές τσάντες και αντικαταστήσαμε όπου είναι δυνατόν την πλαστική συσκευασία με χάρτινη, περιορίζοντας έτσι κατά 80% περίπου την χρήση του πλαστικού από το κατάστημα μας.

    Στην μακρόχρονη πορεία της η επιχείρηση χρησιμοποίησε την εξέλιξη της τεχνολογίας, εμπλούτισε την τεχνογνωσία της και εισήγαγε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες στην διάθεση του καταναλωτικού της κοινού.

    Η απ’ ευθείας πώληση στο κατάστημα, το Take Away δηλαδή, λειτουργεί καθημερινά από τις έξι το πρωί έως και τις οκτώμιση το βράδυ.

    Η λειτουργία του Ηλεκτρονικού μας καταστήματος, e-shop www.piroski-georgitrsis.gr, δίνει στον πελάτη την δυνατότητα να παραγγείλει για Αμεση παραλαβή. αλλά και να προγραμματίσει την ημέρα και ώρα παράδοσης που επιθυμεί.

    Η υπηρεσία Διανομών, το Delivery, με ιδιόκτητα μηχανάκια και αυτοκίνητα, καλύπτει υπεύθυνα και έγκαιρα ολόκληρη σχεδόν την Αττική.

    Η υπηρεσία εξυπηρέτησης Εκδηλώσεων, το Catering, φροντίζει τους καλεσμένους σας στο Γάμο η την Βάφτιση, στο γραφείο, στα εγκαίνια, στο σπίτι!

   

    Η γειτονιά που στηρίζει την μακρόχρονη παρουσία μας είναι στην Καλλίπολη του Πειραιά. Βρισκόμαστε στην οδό Αντωνίου Θεοχάρη 32  και απαντάμε στα τηλέφωνα 210 4526475 και 211 7159341.