11 / 100

ΓΑΜΟΣ - ΒΑΠΤΙΣΗ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ CATERING ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ

Η επιχείρηση Πιροσκί Γεωργίτσης δραστηριοποιείται στον χώρο της μαζικής εστίασης και διανομής φαγητού (Catering) από το 1948.

Στα στάδια της παραγωγής και διάθεσης των προϊόντων μας εφαρμόζεται το σύστημα Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP). Το έμπειρο προσωπικό στο τμήμα παραγωγής φροντίζει για την γευστική ικανοποίηση των καλεσμένων σας.

Αναλαμβάνουμε την εξυπηρέτηση και τροφοδοσία εκδηλώσεων, όπως Εγκαίνια καταστημάτων, Τροφοδοσία επαγγελματικών εκδηλώσεων, Γάμο και Βάπτιση στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας κ.ά

   Η επιλογή του μπουφέ στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας αποτελεί μία οικονομική αλλά συγχρόνως όμορφη λύση , προσφέροντας στο σύνολο των καλεσμένων σας τα φρέσκα και μοναδικά προϊόντα μας καθώς και τα αναψυκτικά της επιλογής σας.

   Το προσωπικό, πάντα προσεκτικά διαλεγμένο και έμπειρο, είναι πρόθυμο να βοηθήσει κατά την εξέλιξη της εκδήλωσης τηρώντας πιστά όλα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα.

Ειδικά για τον Γάμο & την Βάπτιση φροντίζουμε ώστε ο στολισμός του Μπουφέ να ταιριάζει με το θέμα του στολισμού του χώρου που έχετε επιλέξει. Η λεπτομέρεια αυτή καθιστά την κάθε μας δουλειά μοναδική και προσαρμοσμένη αποκλειστικά στο γούστο σας.

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ...1000 ΛΕΞΕΙΣ

Μερικά δείγματα από εκδηλώσεις γάμου και βάπτισης που εξυπηρετήσαμε.
Ενδιαφέρομαι