Απαντήσεις στις συχνότερες ερωτήσεις σας.

Οι τρόποι παραγγελίας είναι δύο.

Τηλεφωνική παραγγελία, στα τηλέφωνα 210 4526475 – 2117159341 – 2117159342,  μιλάτε με κάποιον υπάλληλο του καταστήματος και καταχωρεί την παραγγελία σας στο σύστημα προς εκτέλεση.

 Online παραγγελία, από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.piroski-georgitsis.gr,  καταχωρείτε τα στοιχεία σας επικοινωνίας και παράδοσης, επιλέγετε τα προϊόντα που θέλετε, τον τρόπο πληρωμής, πατάτε Ολοκλήρωση Παραγγελίας και αυτό ήταν…η παραγγελία σας θα διαβιβαστεί στο κατάστημα για να εκτελεστεί.

Αυτό εξαρτάται από την κατηγορία των προϊόντων που θέλετε να παραγγείλετε.

Στις κατηγορίες Πιροσκί, Σφολιάτα, Μπαγκέτες, Αραβικές πίτες, Light, Πίτσες και Πεϊνιρλί, Club και Burgers, Καφέδες και Αναψυκτικά τα προϊόντα παράγονται καθημερινά και είναι σχεδόν πάντα Αμεσα διαθέσιμα, σε αντίθετη περίπτωση με λίγο παραπάνω χρόνο σας τα ετοιμάζουμε εκείνη τη στιγμή.

Τα προϊόντα της κατηγορίας Εκδηλώσεις που περιλαμβάνει τα Πιροσκάκια, Σφολιατάκια, Πιτσάκια και Πεϊνιρλάκια, Μπόμπες και mini Burgers παράγονται μόνο κατόπιν της παραγγελίας σας και την χρειαζόμαστε από την προηγούμενη ημέρα.

Μπορείτε να προ παραγγείλετε για την προγραμματισμένη σας εκδήλωση για μεταγενέστερο χρόνο. Θα καταχωρηθεί στο σύστημα μας για την ημερομηνία και ώρα που επιθυμείτε και θα περιμένει την <<σειρά της>>.

Κανένα απολύτως πρόβλημα επ᾽ αυτού.

Όπως επισημαίνουμε και σε άλλο εδάφιο η παραγγελία σας θα αρχίσει να ετοιμάζεται κατά σειρά προτεραιότητας την ημέρα που μας ορίσατε να σας την παραδόσουμε.

Μπορείτε να μεταβάλλετε την ημερομηνία και ώρα παράδοσης της παραγγελίας σας αρκεί να μας ενημερώσετε εγκαίρως.

Συμβαίνει κάποιες φορές κάτι απρόοπτο και δεν θα γίνει η προγραμματισμένη Εκδήλωση. Πάνω απ᾽ όλα είμαστε άνθρωποι. Καταλαβαίνουμε την δυσχέρεια και θα φροντίσουμε να σας εξυπηρετήσουμε και σε αυτή την περίπτωση.

Εάν μας ενημερώσετε μέχρι και την προηγούμενη της παράδοσης ημέρα η παραγγελία σας ακυρώνεται άμεσα. Υπάρχει πρόβλημα εάν μας ενημερώσετε την ημέρα της παράδοσης η λίγη ώρα πριν. Ενδεχομένως η διαδικασία της παραγωγής της να έχει προχωρήσει. Σε αυτή την περίπτωση θα προσπαθήσουμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον συμφερότερο και για τους δύο μας τρόπο.

Αυτό μπορεί να συμβεί όταν ο πελάτης θέλει αυθημερόν παραγγελία με προϊόντα από την κατηγορία Εκδηλώσεις.

Προσπαθούμε πάντα ο πελάτης να εξυπηρετηθεί με τον τρόπο που επιθυμεί. Υπάρχουν όμως κάποιες φορές που αυτό είναι πολύ δύσκολο για την Παραγωγή μας, και μπορεί να συμβεί όταν…

  1. Ο φόρτος εργασίας είναι μεγάλος την συγκεκριμένη μέρα από πλήθος άλλων παραγγελιών.
  2. Πάντα φροντίζουμε να έχουμε επάρκεια πρώτων υλών. Όμως αυτό δεν συμβαίνει στο 100%. Λόγω καθυστέρησης η αδυναμίας παράδοσης από τον προμηθευτή υπάρχει η πιθανότητα να <<ξεμείνουμε>>.
  3. Ο Χρόνος που μας δίνεται να ετοιμάσουμε παραγγελία για την ίδια μέρα δεν είναι αρκετός για αυτό που ζητάτε.
  4. Προηγούνται πλήθος άλλων παραγγελιών, που έχουν δοθεί εγκαίρως, και είναι δεοντολογικά αδύνατον να τις παρακάμψουμε.

Τα προϊόντα για τις Εκδηλώσεις παράγονται κατά παραγγελία και στις ποσότητες που χρειάζεται αναλόγως των παραγγελιών. Έχουμε την διάθεση και επιθυμία να εξυπηρετήσουμε με τον σωστότερο τρόπο όσον αφορά τον πελάτη μας αλλά και να διασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων μας.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν και την κυριότερη αιτία που για Όλα τα προϊόντα Εκδηλώσεων χρειάζεται παραγγελία μία ημέρα νωρίτερα.

Από την στιγμή που η παραγγελία σας καταχωρηθεί στο σύστημα μας, αρχίζει και η διαδικασία για την υλοποίηση της.

Καθημερινά το τμήμα της παραγωγής μας ετοιμάζει ποσότητες από τους κωδικούς των προϊόντων μας για τις ανάγκες της καθημερινής ζήτησης. Κάποια από τα προϊόντα ετοιμάζονται αφού παραγγελθούν, όπως Μπαγκέτες, αραβικές πίτες, Club sandwich, Burgers, και άλλα είναι σε συνεχή ροή παραγωγής και διάθεσης όπως τα Πιροσκί μας.

Για τις παραγγελίες της κατηγορίας Εκδηλώσεων, ασχέτως με το πότε δόθηκαν, τα είδη προς παράδοση παρασκευάζονται την ίδια ημέρα που πρέπει να παραδοθούν τηρώντας την προτεραιότητα στον χρόνο παράδοσης. Οι πρωινές πρώτα κ.ο.κ.

Είναι το σύστημα μας που εγγυάται ότι όλα τα προϊόντα μας είναι Πάντα και Μόνο Φρέσκα και ο πελάτης τα παραλαμβάνει λίγη ώρα μετά την παραγωγή τους.

Αισίως ήρθε η ημέρα και ώρα να παραλάβετε την παραγγελία σας.

Θα γίνει όπως ακριβώς είχατε ζητήσει όταν τη δώσατε.

Εάν είχατε ζητήσει να την παραλάβετε αυτοπροσώπως από το κατάστημα μας, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ότι είναι έτοιμη η παραγγελία και σας περιμένει.

Εάν είχατε ζητήσει να την παραδώσουμε στον χώρο σας, ο Διανομέας μας θα σας χτυπήσει το κουδούνι την ώρα που είχατε ζητήσει. Πάντα να υπολογίζετε μία μικρή απόκλιση στην ώρα παράδοσης με Διανομή.

Υποστηρίζουμε όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής.

Αντικαταβολή με μετρητά με την παράδοση.

Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα, στο κατάστημα αλλά και Φορητό POS στο χώρο σας.

Για τις μεγαλύτερες παραγγελίες, κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρίας σε μία από τις συνεργαζόμενες Τράπεζες. Προσοχή όμως, σε αυτή την περίπτωση η εξόφληση θα πρέπει να γίνει την προηγούμενη της παράδοσης ημέρα, προκειμένου να αρχίσει η παραγωγή της.

Η υπηρεσία Διανομής μας λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Κυριακή η υπηρεσία θα λειτουργεί μόνο μέσα απο την σελίδα μας στην πλατφόρμα του E-Food Εξυπηρετούμε ολόκληρη σχεδόν την Αττική.

Η περιοχή γύρω από το Κέντρο του Πειραιά, όπου είναι και η έδρα μας, λόγω των μικρών αποστάσεων είναι Δωρεάν.

Για τις πιο απομακρυσμένες και ανάλογα με την απόσταση ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής ανάλογα με την απόσταση που βρίσκεται. Ο Ταχυδρομικός Κώδικας της τοποθεσίας χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό αυτόν.

Εκδηλώσεις εορτών, γενεθλίων κ.α που γίνονται στο σπίτι, σε χώρο εργασίας (π.χ κέρασμα για ονομαστική εορτή) ή σε πολυχώρο με ή χωρίς προσωπικό και εξοπλισμό.

Εγκαίνια καταστημάτων, Ομιλίες, Παρουσιάσεις, Εκθέσεις, Αρραβώνες κ.α.

Catering στον προαύλιο χώρο Εκκλησίας για κέρασμα των καλεσμένων σε Γάμο και Βάφτιση.

Γενικά σε κάθε είδος εκδήλωσης τα προϊόντα μας θα σας βγάλουν από τον κόπο της ετοιμασίας και θα ικανοποιήσουν γευστικά τους καλεσμένους σας.

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικές είναι αυτές οι στιγμές για εσάς και το σεβόμαστε.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να μείνει αυτή η μοναδική μέρα αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Αναλαμβάνουμε Catering Γάμου και Βάφτισης στον Προαύλιο χώρο του Ναού. Ο μπουφές θα περιλαμβάνει αποκλειστικά ποικιλία από τα Προϊόντα που παράγουμε καθώς και ποτά.

Η προσφορά συντάσσεται κατόπιν συννενόησης με τον ενδιαφερόμενο περιλαμβάνει τουλάχιστον τρεις προτάσεις και παραδίδεται εγγράφως σε αυτόν.

Μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για προσφορά είτε τηλεφωνικά στο 210 4526475 είτε με αποστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο [email protected].

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Αυτό αφήστε το πάνω μας. Η πολύχρονη εμπειρία μας και το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας θα σας απαλλάξουν από αυτό το άγχος.

Ο υπολογισμός των ποσοτήτων που αναμένουμε να καταναλωθούν επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες.

Το είδος της εκδήλωσης, η διάρκεια, η ώρα, ο αριθμός καλεσμένων ακόμα και ο καιρός είναι μερικοί παράγοντες που θα πρέπει να υπολογιστούν για τις ποσότητες.

Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε για τις ποσότητες θα βρούμε την λύση μαζί.