Οδηγίες & Όροι Χρήσης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα (e – shop) www.piroski-georgitsis.gr δημιουργήθηκε για τη λήψη και αποστολή παραγγελιών μέσω του Διαδικτύου ( online ) . Δεδομένης της απουσίας του ανθρωπίνου παράγοντα, παρακαλούμε λάβετε υπ’ όψιν τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις χρήσης του.
Η επιχείρηση Πιροσκί Γεωργίτσης Ε.Ε διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει ή και να καταργεί ελεύθερα όρους και προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η ενημέρωση για οποιαδήποτε μεταβολή θα γίνεται από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.
Εγγραφή στον ιστότοπο ή και η χρήση των υπηρεσιών που παρέχονται από το piroski – georgitsis . gr αποτελεί πλήρη αποδοχή των όρων χρήσης του. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, πρέπει, με δική του ευθύνη, να μη συνεχίσει τη χρήση ή και την οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Οι παραγγελίες που μπορεί να εξυπηρετήσει το piroski-georgitsis.gr είναι δύο κατηγοριών, αναλόγως των προϊόντων που περιέχουν. Οι Άμεσα εξυπηρετούμενες και οι Προ – παραγγελίες. Οι κατηγορίες των προϊόντων για Άμεση Αποστολή (Delivery) είναι οι «Θέλω Τώρα» και το εποχιακό «Νηστεύω» με τις υποκατηγορίες τους. Τα προϊόντα αυτά υπάρχουν σε καθημερινή παραγωγή και διάθεση.

Οι κατηγορίες των προϊόντων όπου απαιτείται Προ – παραγγελία είναι οι «Κάνω Πάρτυ», και «Γάμος-Βάπτιση» με τις Υποκατηγορίες τους. Τα προϊόντα σε αυτές τις κατηγορίες παράγονται ΜΟΝΟ κατόπιν Παραγγελίας σας από τη Προηγούμενη, τουλάχιστον, της παράδοσης ημερομηνία (24 ώρες) .

Ο χρήστης ορίζει την επιθυμητή ημερομηνία και ώρα παράδοσης κατά την Ολοκλήρωση της Παραγγελίας.

Οι ώρες λειτουργίας της υπηρεσίας Διανομής είναι: Δευτέρα έως Σαββάτο 08:00 εως 16:00 Κυριακές η υπηρεσία θα λειτουργεί μόνο μέσα απο την σελίδα μας στην πλατφόρμα του E-Food

Προϊόντα Άμεσης παράδοσης και προϊόντα Προ – παραγγελίας δεν μπορούν να υπάρχουν ταυτόχρονα στο ίδιο Καλάθι Αγορών. Εάν θελήσετε να παραγγείλετε και από τις δύο κατηγορίες θα πρέπει να στείλετε δύο ξεχωριστές παραγγελίες, μία με τα Άμεσης παράδοσης προϊόντα και μία με τα προϊόντα Προ – παραγγελίας, συμπληρώνοντας και στις δύο παραγγελίες την ημερομηνία και ώρα παράδοσης.

Ελάχιστη αξία για Διανομή παραγγελίας είναι τα 5€ (Για Διανομή εντός των Ορίων). Αλλαγή ή ακύρωση της παραγγελίας μετά την αποστολή της δεν μπορεί να γίνει και ο συναλλασσόμενος υποχρεούται να καταβάλει το αντίτιμο της αξίας της παραγγελίας του.

ΤΡΟΠΟΣ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η υπηρεσία Διανομής (Delivery) λειτουργεί Δευτέρα – Σαββάτο από 08:00 έως 16:00, Κυριακές η υπηρεσία θα λειτουργεί μόνο μέσα απο την σελίδα μας στην πλατφόρμα του E-Food

Υπάρχει η δυνατότητα Διανομής και σε άλλες περιοχές, αλλά και εκτός του συνήθους ωραρίου, με επιβάρυνση του χρήστη, αναλόγως της απόστασης της περιοχής αυτής ή κατόπιν συνεννοήσεως με το υπεύθυνο του καταστήματος. Πληροφορίες για το Κόστος Αποστολής θα δείτε στο Καλάθι Αγορών μετά τη συμπλήρωση του Τ.Κ περιοχής και της Ώρας Παράδοσης.

Περιοχές εκτός Αττικής δεν εξυπηρετούνται. Για αποστολή σε περιοχές εντός Αττικής που δεν αναφέρονται στο κατάλογο επικοινωνήστε με το κατάστημα.

Ο χρήστης παραλαμβάνει τη παραγγελία του είτε από το κατάστημα μας στην διεύθυνση Αντωνίου Θεοχάρη 32 Καλλίπολη Πειραιάς , κατά τις ώρες λειτουργίας του, είτε με Διανομή στο χώρο που θα μας υποδείξει, κατά τις ώρες και ημέρες λειτουργίας της υπηρεσίας Διανομής.

Ο χρόνος αποστολής ορίζεται στα 40′ από τη λήψη της παραγγελίας και μπορεί να επιμηκυνθεί εξαρτώμενος από τη διαθεσιμότητα, το χρόνο προετοιμασίας των παραγγελθέντων ειδών και το φόρτο εργασίας. (Αφορά τις παραγγελίες Άμεσης Αποστολής).

Τρόποι Πληρωμής

Όλες οι τιμές στο www.piroski-georgitsis.gr είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν τον νόμιμο Φ.Π.Α και λοιπές επιβαρύνσεις.
Κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τον τρόπο πληρωμής που επιδεικνύεται, ήτοι με αντικαταβολή, με πιστωτική κάρτα, με ηλεκτρονική κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή επί τόπου στο Κατάστημα.

Εφόσον επιλεγεί η «Παραλαβή από το Κατάστημα», η πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να γίνει μία τουλάχιστον ημέρα πριν την παραλαβή των προϊόντων.

Συναλλαγές πάνω από 300,00€ δεν επιτρέπεται να διενεργούνται με μετρητά, συνεπώς δεν είναι δυνατή η επιλογή σε αυτή την περίπτωση της αντικαταβολής.

Τα δεδομένα που ο πελάτης καταχωρεί κατά τη διενέργεια μιας ηλεκτρονικής πληρωμής, δεν ελέγχονται ούτε τυγχάνουν επεξεργασίας ούτε αποθηκεύονται από την Πιροσκί Γεωργίτσης Ε.Ε, αλλά από τον εκάστοτε πάροχο ή/και διακομιστή πληρωμής. Γίνονται δεκτές πιστωτικές κάρτες MasterCard, Visa και Maestro.
Εφόσον επιλεγεί πληρωμή με ηλεκτρονική τραπεζική κατάθεση μέσω ενός εκ των συνεργαζόμενων με την Πιροσκί Γεωργίτσης Ε.Ε Τραπεζικού Ιδρύματος, στο οποίο διατηρεί η τελευταία τραπεζικό λογαριασμό (ήτοι Eurobank Ergasias AE ή Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ), η παραγγελία παραμένει σε αναμονή μέχρι την εμφάνιση του τραπεζικού εμβάσματος στο οποίο έχει προβεί ο πελάτης στον αντίστοιχο τραπεζικό λογαριασμό της Πιροσκί Γεωργίτσης Ε.Ε. Ο χρόνος ολοκλήρωσης και εμφάνισης του τραπεζικού εμβάσματος ενδέχεται να ποικίλει ανάλογα με την Τράπεζα (συνήθως 2-3 εργάσιμες ημέρες). Αν δεν πραγματοποιηθεί η κατάθεση έως την προηγούμενη της παράδοσης ημερομηνία, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα. Τυχόν χρεώσεις κατά την πραγματοποίηση τραπεζικών εμβασμάτων, αφορούν στα τραπεζικά ιδρύματα και όχι στην Πιροσκί Γεωργίτσης Ε.Ε

Σε περίπτωση, που απαιτείται επιστροφή χρημάτων, αυτή θα γίνεται από την Πιροσκί Γεωργίτσης με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έκανε ο πελάτης την καταβολή του τιμήματος.

Στις παραγγελίες με επιλογή πληρωμής Μετρητά με την παράδοση που η τελική τους αξία είναι πάνω από 100€ απαιτείται προκαταβολή το 50% της τελικής αξίας, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η διαδικασία υλοποίησης της.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Οι παραγγελίες και τα στοιχεία επικοινωνίας των πελατών που παραγγέλνουν για πρώτη φορά μπορεί να επιβεβαιωθούν τηλεφωνικά. Για τον λόγο αυτόν να αναφέρετε τα απολύτως ακριβή στοιχεία επικοινωνίας και παράδοσης.

Η Επιχείρηση έχει το δικαίωμα να αναστείλει ή και να διακόψει τη χρήση του ιστότοπου της, σε κάθε χρήστη ο οποίος, κατά την κρίση της, δεν εφαρμόζει τους παρόντες Όρους Χρήσης, ακόμα και για ψευδή ή παραπλανητικά στοιχεία εγγραφής.

Η Επιχείρηση Πιροσκί Γεωργίτσης δεν μπορεί να εγγυηθεί την αδιάκοπη λειτουργία του www.piroski–georgitsis.gr και δεν έχει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε τεχνική ή άλλη αδυναμία χρήσης του ιστότοπου.

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων, κειμένων, φωτογραφιών, περιγραφών, λογοτύπων, σημάτων κλπ αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μιχάλη Γεωργίτση.

Απαγορεύεται η ολική ή μερική αντιγραφή του περιεχομένου της , με οποιονδήποτε τρόπο , χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του.

Η Επιχείρηση Πιροσκί Γεωργίτσης διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών και όρων χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των χρηστών.

 

Εκ της διευθύνσεως