Φόρτωση περιεχομένων καλαθιού…
Προβολή καλαθιού Ολοκλήρωση Παραγγελίας
Σύνολο Προϊόντων: €0,00

ΟΔΗΓΙΕΣ & ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα (e – shop) «Πιροσκί Γεωργίτσης» δημιουργήθηκε για τη λήψη και αποστολή παραγγελιών μέσω του Διαδικτύου ( online ) . Δεδομένης της απουσίας του ανθρωπίνου παράγοντα, παρακαλούμε λάβετε υπ’ όψιν τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις χρήσης του. Η επιχείρηση Πιροσκί Γεωργίτσης διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει ή και να καταργεί ελεύθερα όρους και προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Η ενημέρωση για οποιαδήποτε μεταβολή θα γίνεται από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Εγγραφή στον ιστότοπο ή και χρήση των υπηρεσιών που παρέχονται από το www. piroski – georgitsis . gr αποτελεί πλήρη αποδοχή των όρων χρήσης του. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, πρέπει, με δική του ευθύνη, να μη συνεχίσει τη χρήση ή και την οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Οι παραγγελίες που μπορεί να εξυπηρετήσει το e – shop μας είναι δύο κατηγοριών, αναλόγως των προϊόντων που περιέχουν. Οι Άμεσα εξυπηρετούμενες και οι Προ – παραγγελίες. Οι κατηγορίες των προϊόντων για Άμεση Αποστολή (Delivery) είναι οι «Θέλω Τώρα» και το εποχιακό «Νηστεύω» με τις υποκατηγορίες τους. Τα προϊόντα αυτά υπάρχουν σε καθημερινή παραγωγή.

Οι κατηγορίες των προϊόντων όπου απαιτείται Προ – παραγγελία είναι οι «Κάνω Πάρτυ», «Οικονομικά Πακέτα» και «Γάμος-Βάπτιση» με τις Υποκατηγορίες τους. Τα προϊόντα σε αυτές τις κατηγορίες παράγονται ΜΟΝΟ κατόπιν Παραγγελίας από τη Προηγούμενη, τουλάχιστον, της παράδοσης μέρα (24 ώρες) . Ο χρήστης ορίζει την επιθυμητή ημερομηνία και ώρα παράδοσης κατά την Ολοκλήρωση της Παραγγελίας.

Προϊόντα Άμεσης παράδοσης και προϊόντα Προ – παραγγελίας δεν μπορούν να υπάρχουν ταυτόχρονα στο ίδιο Καλάθι Αγορών. Εάν θελήσετε να παραγγείλετε και από τις δύο κατηγορίες θα πρέπει να στείλετε δύο ξεχωριστές παραγγελίες, μία με τα Άμεσης παράδοσης προϊόντα και μία με τα προϊόντα Προ – παραγγελίας, συμπληρώνοντας και στις δύο παραγγελίες την ημερομηνία και ώρα παράδοσης.

Ελάχιστη αξία παραγγελίας είναι τα 3€ (Για Διανομή εντός των Ορίων). Αλλαγή ή ακύρωση της παραγγελίας μετά την αποστολή της δεν μπορεί να γίνει και ο συναλλασσόμενος υποχρεούται να καταβάλει το αντίτιμο της αξίας της παραγγελίας του.

ΤΡΟΠΟΣ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Η υπηρεσία Διανομής (Delivery) λειτουργεί 7 ημέρες εβδομαδιαίως (Δευτέρα – Κυριακή) από 08:00 έως 16:00. Παρέχεται Δωρεάν στα Όρια μας Διανομής Δήμου Πειραιά και κατά τις ώρες λειτουργίας της. Υπάρχει η δυνατότητα Διανομής σε άλλες περιοχές,  και εκτός του συνήθους ωραρίου, με επιβάρυνση του χρήστη, αναλόγως της περιοχής.  Πληροφορίες για το Κόστος Αποστολής θα δείτε στο Καλάθι Αγορών μετά τη συμπλήρωση του Τ.Κ περιοχής.

Περιοχές εκτός Αττικής δεν εξυπηρετούνται. Για αποστολή σε περιοχές εντός Αττικής που δεν αναφέρονται στο κατάλογο επικοινωνήστε με το κατάστημα.

Ο χρήστης παραλαμβάνει τη παραγγελία του είτε από το κατάστημα μας στην διεύθυνση Αντωνίου Θεοχάρη 32 Καλλίπολη Πειραιάς , κατά τις ώρες λειτουργίας του, είτε με Διανομή στο χώρο που θα μας υποδείξει.

Ο χρόνος αποστολής ορίζεται στα 40′ από τη λήψη της παραγγελίας και μπορεί να επιμηκυνθεί εξαρτώμενος από τη διαθεσιμότητα, το χρόνο προετοιμασίας των παραγγελθέντων ειδών και το φόρτο εργασίας. (Αφορά τις παραγγελίες Άμεσης Αποστολής).

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
           Οι παραγγελίες και τα στοιχεία επικοινωνίας των πελατών που παραγγέλνουν για πρώτη φορά μπορεί να επιβεβαιωθούν τηλεφωνικά. Για τον λόγο αυτόν να αναφέρετε τα απολύτως ακριβή στοιχεία επικοινωνίας και παράδοσης.

Η Επιχείρηση έχει το δικαίωμα να αναστείλει ή και να διακόψει τη χρήση του ιστοτόπου της, σε κάθε χρήστη ο οποίος, κατά την κρίση της, δεν εφαρμόζει τους παρόντες Όρους Χρήσης, ακόμα και για ψευδή ή παραπλανητικά στοιχεία εγγραφής.

Η Επιχείρηση Πιροσκί Γεωργίτσης δεν μπορεί να εγγυηθεί την αδιάκοπη λειτουργία του www.piroski – georgitsis.gr και δεν έχει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε τεχνική ή άλλη αδυναμία χρήσης του ιστότοπου.

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων, κειμένων, φωτογραφιών, περιγραφών, λογοτύπων, σημάτων κλπ αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μιχάλη Γεωργίτση.

Απαγορεύεται η ολική ή μερική αντιγραφή του περιεχομένου της , με οποιονδήποτε τρόπο , χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του.

Η Επιχείρηση Πιροσκί Γεωργίτσης διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των χρηστών.

 

 

Εκ της διευθύνσεως

Instagram