Φόρτωση περιεχομένων καλαθιού…
Προβολή καλαθιού Ολοκλήρωση Παραγγελίας
Σύνολο Προϊόντων: €0,00

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η επιχείρηση ΠΙΡΟΣΚΙ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ είναι μια οικογενειακή  επιχείρηση που οι ρίζες της είναι πολύ παλιές (από το 1948). Ιστορικά αναφέρουμε ότι η γιαγιά του σημερινού ιδιοκτήτη Μιχάλη Γεωργίτση είναι εκείνη που, για βιοποριστικούς λόγους τότε, παρήγαγε το συγκεκριμένο προϊόν για πρώτη φορά στην Ελλάδα (η καταγωγή του είναι από Ρωσία).

Η επιχείρηση σήμερα παράγει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε πιροσκί (ατομικά και για εκδηλώσεις), σφολιατοειδή και σάντουιτς . Συνεργάζεται με μία από τις καλύτερες εταιρίες στο χώρο του καφέ. Οι πρώτες ύλες είναι διαλεγμένες με προσοχή από πιστοποιημένους προμηθευτές. Η παραγωγή γίνεται χειρονακτικά, καθημερινά και παράλληλα με τη διάθεση των προϊόντων (από τη παραγωγή στη κατανάλωση αμέσως), και τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφάλειας και υγιεινής  στη παραγωγή και στη διάθεση των προϊόντων. Το κατάστημα ακολουθεί όλες τις ενδεδειγμένες πρακτικές για Παραγωγή και Πώληση Ασφαλών Τροφίμων.

Εκτός από την πώληση στο κατάστημα και το καθημερινό Delivery, αναλαμβάνει και τη τροφοδοσία για μικρές εκδηλώσεις (παιδικά πάρτι, γιορτές, γάμους, βαπτίσεις, εταιρικά γεύματα κτλ) με παραγγελία των ειδών τουλάχιστον από τη προηγούμενη εργάσιμη κατόπιν τηλεφωνικής,  απ’ευθείας ή ηλεκτρονικής επικοινωνίας.